ПРОДУКТОВО ЗАСНЕМАНЕ

Продуктовото заснемане е важна и неотлъчна част от всеки онлайн магазин или бизнес. Без хубави снимки на продуктите, които искате да продадете, колкото и да е добре написан текстът, трудно ще осъществите така важните за вас продажби. В днешно време ако не изпъквате над останалите с качество, количество и детайлност в продажбата по интернет, то тогава вие трудно можете да се отделите от другите и да се похвалите с успешен онлайн бизнес.

Какво е продуктово заснемане?

Това е да имате като за начало красив, удобен и функционален website (уеб сайт), след това да имате продукти, които искате да продавате с пълно и подробно описание и накрая точният кадър или кадри заснет в професионална обстановка, обработен и грабващ вниманието с детайлите си. Това е рецепта за успешен онлайн бизнес.

WEBCO продуктово заснемане - продуктМного онлайн магазини се провалят заради липсата на качествени снимки на техните продукти. Понякога е нужно един кадър, за да спечелите нов потребител, а историята и опитът показват, че с гаражни снимки и снимки заснети набързо в повечето случаи могат да откажат купувачът, защото те не са сигурни дали това, наистина е продуктът, защо изглежда толкова странно на снимката, а по някога и се чудят дали въобще е същият продукт. Точно толкова голяма разлика прави професионалното продуктово заснемане.

Какво ще получите като краен продукт?

Ние обичаме да снимаме, а още повече обичаме когато го правим, за да изкараме най-доброто от един продукт. За нас всеки продукт е уникален и ние се мъчим да изкараме най-добрата му страна, така че, когато клиент го види да си каже, “Уау искам го!”. В нашата галерия можете да намерите някой от продуктовите заснемания, които сме правили и сме решили да споделим с вас.

Какво е важно за нас в продуктовото заснемане?

Осветлението е една от най-важните части в продуктовото заснемане и ние знаем това и държим много на него. За нас е много важно всеки продукт да е в правилната за него светлина. Използваме най-добрите макро обективи за заснемането на вашите продукти, също така почистваме обстойно продуктите преди заснемане, защото е по-лесно да премахнем прах, отпечатъци, мръсотия преди снимане отколкото след това чрез обработка.

След като сме приключили със снимките, избираме само най-хубавите кадри след, което ги обработваме допълнително, за да сме сигурни, че ще изглеждат като реални, а с това добавяме и нужните елементи, за да се подчертая, че все пак става дума за онлайн продукт, които трябва да изпъква пред конкуренцията.

Колко е важно продуктовото заснемане?

Важно е от гледна точка на целият ви онлайн бизнес. Дали ще е за продажба на един продукт или за налагане на бранд в интернет медийното пространство, всеки който се счита за сериозен в това, което прави е наясно, че без продуктово заснемане той няма да може да бъде търсен, няма да е атрактивен за пазара и рано или късно ще бъде изхвърлен от него.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Products

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ
SEO ОПТИМИЗАЦИЯ
SEO оптимизация на сайтове, страници. Изграждане на adwords кампании, онлайн маркетинг позициониране, оптимизиране и писане на статии за блог.
еМАРКЕТИНГ
еМАРКЕТИНГ
еМаркетинг е частта от Маркетинг кампаниите, която се занимава активно с интернет/онлайн позиционирането на вашият бранд, продукт, идея.
СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
Facebook, Twitter, Google plus, Pinterest. Всяка социална мрежа, която пожелаете, може да започне да работи за вас.