ADWORDS КАМПАНИИ

Adwords и Bingads са начин за показване на платени реклами на първа страница при органично търсене в търсачки като google, bing, yahoo, яндекс, baidu и други. Adwords кампаниите са PPC (pay-per-click) кампанииса и се плаща единствено и само за кликване върху линк, без да се плаща за импресии или показване на челните места при търсене.Ние ги познаваме добре и ги ползваме постоянно. Правим правилните проучвания и винаги постигаме целите си.

WEBCO google adwords кампании bingads

Те са отбелязани винаги с индикация за платено показване и е трудно човек да се обърка, дали са платено или органично търсене. Най-често се ползват за кратък период от време, когато се знае, че посетителите по това време са най-активни. Също така могат да се таргетират към точно определена целева група.

Пример: Мъже, между 20 и 30 години, бели, националност България, от 16:00 до 18:30 всеки ден от седмицата.

 

Какво са Adwords кампании?

Adwords кампаниите са услуга на Google на разположение на всеки бизнес, които иска да показва платени реклами на страницата на google и сайтове, които участват в AdSense кампаниите. Когато се създава кампанията може да се избере бюджет за кампанията, период на показване, кога да стартира, каква група от хора да бъде избрана, колко да струва един клик (отваряне на линка към обявата).

Всичко това работи като добре смазана машина и е максимано ефективно. Бюджетът и цената, която изберете е свободно избираема и според зависи конкуренцията по някога може с минимален бюджет, кампанията да изкара за дълъг период от време.

 

Какво означава PPC?

PPC (pay-per-click). Означава, че плащате само и единствено ако някой е клинкал върху вашата обява. Това е много удобно за всеки бизнес, защото по този начин не трябва да се плаща за импресиите. Импресия е всяко едно показване на вашата обява. PPC кампании са последната мода в платените кампании и рентабилността им е голяма. За разлика от обавите по форуми и лични сайтове където се плаща на импресии и бюджетът свършва понякога дори без да има клик върху някоя обява. Да не говорим, че проблемът с плащането на импресии е, че повечето роботи, които индексират сайтовете също отварят тези обяви и ви изяждат бюджета. И това много от рекламните агенции ви го спестяват. А на вас не ви носи никакви дивиденти. За това PPC рекламите в последните години са основният начин за промотиране на вашия сайт, продукт, услуга.

Ако определим бюджет от $100 и цена на клик(отваряне) $10, то тогава повечето от вас ще предположат, че обява ще се види само 10 пъти, но не е така. При слаба конкуренция, може да стигне и до 10000 импресии(показвания) за този бюджет.

 

Как можем да ви помогнем?

Можем да направим нужното проучване, да оптимизираме страниците ви за определените ключови думи и да създаден правилната кампания, която ще доведе най-много клиенти с най-малко средства. Защо говорим постоянно за средства? Защото всяка кампания е платена и в повечето случай резултатът е правопропорционален на вложените ресурси.

Related Products

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ
SEO ОПТИМИЗАЦИЯ
SEO оптимизация на сайтове, страници. Изграждане на adwords кампании, онлайн маркетинг позициониране, оптимизиране и писане на статии за блог.
еМАРКЕТИНГ
еМАРКЕТИНГ
еМаркетинг е частта от Маркетинг кампаниите, която се занимава активно с интернет/онлайн позиционирането на вашият бранд, продукт, идея.
СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
Facebook, Twitter, Google plus, Pinterest. Всяка социална мрежа, която пожелаете, може да започне да работи за вас.