ИЗГРАЖДАНЕ НА УЕБ САЙТ

Изграждане на уеб сайт по ваш дизайн, визия и изисквания е наш приоритет и удоволствие. С разрастването на Вашият бизнес вие имате по-голяма нужда от професионален уеб сайт, който да е на световно ниво, лесен за поддръжка и администриране и да ви представя максимално добре в интернет пространството! Ние сме компанията, която ще удовлетвори всички ваши желания, изисквания и идей с усмивка и ще разработим уникален website, които да отговаря на визията на вашия успешен бизнес.

Ние следваме няколко основни стъпки в изграждането на всички сайтове, което гарантира удобен, функционален и интуитивен дизайн. Лесно поддръжка и максимално опростена администрация

Стъпки за изграждане на уеб сайт

WEBCO Изграждане на уеб сайт - flow chart

На какво наблягаме по време на разработването на уеб сайт?

 • Адаптивен дизайн
 • Съвместимост с всички модерни browser-i
 • Изчистен дизайн и интуитивно ориентиране на сайта
 • Опростен и улеснен административен модул
 • Следване на последните световни стандарти

Избирането на правилния web дизайнер е основно задължение на клиентът. При наситеният избор, които има в момента на пазара от web дизайнери, клиентът трябва да провери възможно най-добре какви са изискванията на всеки разработчик и за предложената цена какво е включено в крайния продукт. Важно е да разберете какви са вариантите за поддръжка на сайта, което е важна стъпка от съществуването на всеки един сайт. Изработката на website може да изглежда като детска игра, но не е и ние знаем това от дългогодишния опит, които сме натрупали.

Защо да изберете нас за изработка на уеб сайт?

 • Ние заставаме с името и професионализма си зад всяка поета поръчка за изпълнение
 • Максимално се стремим да удовлетворим желанията на поръчителя, стига да отговарят на световните стандарти
 • Няма уеб сайт, който да не можем да създадем
 • Използваме последните иновации и стандарти от W3
 • Използваме различни технологии според изискванията на всеки проект
 • Проектите се преглеждат обстойно и всичко се обсъжда с Вас, за да сме сигурни, че сме разбрали максимално добре вашата идея
 • Даваме едногодишна гаранция за всеки изработен уеб сайт
 • Винаги сме на разположение за консултация или за обучение
 • Даваме най-доброто от себе си и влагаме душа и сърце във всеки website

 

Не се чудете потърсете ни още сега, за да останете доволни!

web-adaptiveКакво е адаптивен дизайн?

Това е дизайн при които сайтът изглежда максимано еднакво на всякакъв вид устройство независимо от големината на екрана с единствената разлика, че при малки екрани всичко се преподрежда така, че да е максимално удобно за работо с една ръка и през touch screen.

Да не се бърка с отзивчивия (responsive) дизайн. При респонсив дизайна липсва точно стъпката с преподреждането на елементите за по-лесно работи при малки екрани до 200 пиксела.

Всеки съвременен сайт трябва задължително да е адаптивен ако искате да вашите клиенти да останат доволни от посещението на вашия сайт. Дори Google вече го вземат на предвид и ако липсвате тази функционалност е вероятно никога да не излезете на първа страница в органично търсене.

Попитайте ни за примери и ние ще ви покажем най-различни решение за малки, средни и големи сайтове. Имаме разработени най-различни варианти за ваше улеснение, а ако не харесате какво имаме готово, винаги можем да изработим нещо специално за вас.

 

Малък урок по адаптивен и отзивчив дизайн!

И двата вида дизайн имат за цел да оптимизират максимално работата на потребителя със сайта без значение какво устройство и с каква големина ще е екранът.

изграждане на уеб сайт адаптивен отзивчив респонсив

Отзивчивият (responsive) дизайн работи на принципа на гъвквостта – един течен уеб сайт, който се променя спрямо големината на дисплея, като няма зададени твърди размери. Всички клетки и текст се променят спрямо големината на дисплея.

Адаптивния (adaptive) дизайн за разлика от отзивчивия има зададени височина, големина на клетка или текст и се променя според зададени предварително данни за всяка една резолюция. Той е по-тясно свързан с резолюцията на устройството, което го отваря. Също така при него е нормално при по-малки устройства да се преподреждат всички менюта, картинки, текст с цел по-удобна работа с една ръка и с touchscreen.

И при двата дизайна обаче е нормално да има две версии за мобилни устройства и декстоп потребители, просто е различна техника за визуализиране.

WEBCO изграждане на уеб сайт - поддръжка maintenanceКакто всяко едно нещо при изработката на website последващата поддръкжа е важна и неразделна част от съществуването на всеки сайт. Компании, които не предлагат или отказват да поддържат създаден от тях продукт в повечето случай са от скоро на пазара и не са наясно какво ще им струва и дали въобще ще успеят да останат толкова дълго време на пазара.

 

Какви планове за поддръжка предлагаме?

Имаме различни планове от годишен абонамент до почасово заплащане при евентуална нужда. Отворени сме дори за предложения от страна на клиента за варианти на поддръжка. Винаги се стремим да задоволим желанията и капризите на клиентите ни.

Защо имаме различни планове за поддръжка?

За да сме максимално гъвкави за клиентите. Ние се стремим да сме в полза на клиентите ни само тогава, когато те имат нужда, а не когато ние сме решили. А и какво по-добро решение от това от време на време да се чуваме с минали проекти, за да проверим дали всичко е добре, дали клиентът е останал доволен и дали не можем да му помогнем да увеличи онлайн присъствието си с SEO оптимизация

Колко време отнема за решаване на проблем?

Всичко е индивидуално и зависи от проблемът. Може да го решим за няколко минути, а може да се реши и за няколко дена. Сложността на проблемът определя времето за неговото решаване.

Защо да се доверим точно на вас?

Защото ние сме съвестни и за нас клиентът е на първо място. Ние не правим разлика от малък или голям корпоративен, или онлайн магазин сайт. За нас всички проблеми са с еднакъв приоритет. Стремим се максимално бързо да решим всеки един проблем, понеже не обичаме да си губим времето с неща, които могат да се решат бързо и лесно.

Какъв вид поддръжка предлагаме?

Всичко свързано с правилната работа на вашия сайт. Дали ще е отстраняване на проблем по сайта, дали ще е ъпдейт на ядрото на платформа или създаване на backup, или дори проблеми с хостинга или домейна, ние сме на среща и с радост ще ви помогнем да отстраните вашия проблем.

Related Products

ADWORDS КАМПАНИИ
ADWORDS КАМПАНИИ
Adwords, BindAds, Facebook promo, Twitter Ads, PPC, CPC. Ние можем да ги контролираме за вас, за да извлечете максимален резултат за вложените средства.
SEO ОПТИМИЗАЦИЯ
SEO ОПТИМИЗАЦИЯ
SEO оптимизация на сайтове, страници. Изграждане на adwords кампании, онлайн маркетинг позициониране, оптимизиране и писане на статии за блог.
ПРОДУКТОВО ЗАСНЕМАНЕ
ПРОДУКТОВО ЗАСНЕМАНЕ
Имате страхотен продукт, които искате да бъде заснет професионално и да изглежда в пъти по-добре от на конкуренцията. Ние можем да ви осигурим правилното продуктово заснемане.
еМАРКЕТИНГ
еМАРКЕТИНГ
еМаркетинг е частта от Маркетинг кампаниите, която се занимава активно с интернет/онлайн позиционирането на вашият бранд, продукт, идея.
БЛОГ
БЛОГ
Искате да имате собствен блог, но незнаете как и от къде да започнете. Ние предлагаме както от изграждане на блог страници/сайтове до поддържането и регулярното писане на статии по зададена тема от вас.
СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
Facebook, Twitter, Google plus, Pinterest. Всяка социална мрежа, която пожелаете, може да започне да работи за вас.