ИЗЛЪЧВАНЕ НА ЖИВО В ИНТЕРНЕТ

На колко интересни събития или семинари сте били поканени, но не успяхте да присъствате? Дали поради неудобно за вас време или сте прекалено далеч, това е често срещан проблем. И ние сме били в подобни ситуации, но живеейки в 21 век и сме наясно колко напреднали са технологиите и най-вече как можем да ги ползваме за наша изгода. Нашата компания и нашият екип решихме да предоставим лесна, евтина и качествена услуга за вашия семинар, лекция или събитие – видео излъчване на живо в интернет.

Какво можем да направим за вас?

Вие организирате събитие и искате да предадете посланието си до максимално голяма аудитория. Искате да намалите разходите си за зала и кетеринг. Знаете, че правейки събитието само в един град вие няма да достигнете до всички, които имат желание да присъстват. Ние ви даваме решение за всичко това.
За вас ще организираме live video streaming (излъчване на живо в интернет) към платформа посочена от вас или към платформата, която е правилна за вашето събитие (YouTube, Ustream, Showcaster). Ще вградим видео излъчването във вашият сайт или фирмен профил във Facebook и Google+. Ще ви помогнем да достигнете максимален брой хора, както и да имате реална комуникация с всички участващи присъствено или онлайн на вашето събитие. Ще получите подробна статистика, която ще ви помогне да анализирате информацията и да вземате решения как да подобрите всяко следващо събитие.
За вас ще отделим време да ви покажем някой уникални технологии за обратна връзка, ще ви посъветваме, ако това ви е първото събитие на кое да наблегнете, как да подредите залата, какво осветление и озвучение ще ви е нужно и много други дребни но важни неща за всяко едно събитие.

Как ще се случи всичко?

С времето сме си създали рутина и при нас всичко става бързо и в удобно за вас време. Ще ви помогнем колкото се може повече за вашето успешно представяне, без това да ви струва допълнително.
По време на събитието ние ще бъдем неотлъчно до вас и ще ви поддържаме технически и с опита, който имаме.

Защо да ползвате нашите услуги?

  • Посланието ви ще достигнете до много по-голям брой хора.
  • Ще намалите разходи за голяма зала и кетеринг.
  • Ще дадете възможност на всеки ваш клиент или партньор, който е възпрепятстван, да бъде онлайн с вас в реално време.