SEO ОПТИМИЗАЦИЯ

SEO оптимизацията е процес в които се оптимизира offsite и onsite съдържанието, всички страници на website-a, за да излизате в търсачките в челните позици за определени ключови думи. Правят се промени по структурата на кода, добавят се допълнително мета тагове, допълнителни структурни схеми и всичко това с целта самият код на сайтът да стане по-лесен за четене, разбиране и категоризиране от роботите на google, bing, яндекс и други.

Самият процес протича за период от 3 месеца до 1 година. За всяка една промяна е нужно поне месец, за да бъде отчетена правилно от търсачките и след това трябва да се направят нужните финни промени, за да се постигне желаният ефект и вашият сайт или страница да пожънат успех и да са в челните позиции при органично търсене.

 

Onsite SEO оптимизация

Включва оптимизиране на всяка страница на сайта за определена ключова дума или фраза. Имена, тагова, схеми, снимки, текст, структура на всяка страница поотделно трябва да е оптимизирана за отделна фокусна ключова дума. Тя може да е само една дума или цяла фраза, с която се набляга на есенцията на страницата. Самото проучване за всяка ключова дума отнема 50 процента от работата за оптимизация. Използването на автоматизирани процеси за тази част от оптимизирането е почти не мислимо. Това е ръчна работа, която е трудоемка изисква добро познание на материята и дългогодишен опит.

 

Offsite SEO оптимизация

Процес който не включва оптимизация по самият сайт, а осигуряването и обезпечаването на външни линкове с висок авторитет и в правилният сегмент, за да може да се таргетира точно определена фокусна група. В някой среди също така може да се срещне и като еМаркетинг. Той може да бъде автоматизиран или ръчен, като всеки от двата метода си имат предимствата и недостатъците. При автоматизирането се купуват голямо количество незнайни линкове за жълти стотинки. При ръчното се купуват точно определени линкове на цена в пъти по висока. И в двата варианта гаранция, че линкът ще остане за винаги или за по-дълът период от време е нулев, защото е по усмотрение на продавача.

WEBCO SEO оптимизация backlinks модел
Този вид SEO оптимизация, за да проработи линковете трябва да останат поне за 6 месеца, защото първите 3 месеца търсачките ги игнорират съзнателно, а след загуба на хубав линк се наблюдава веднага спад в позициите при органично търсене.

Всички търсачки обичат backlink-те. Колкото повече сайтове споделят вашия сайт, толкова повече търсачките смятат, че имате важна информация, която другите са хареса ли и това спомага, за излизането ви на по предни позиции.

В offsite SEO оптимизацията спокойно можем да включим и платени рекламни кампании като Google Adrwords, Bing Ads, Facebook Ads и всички други платени и безплатни банери, реклами и кампании.

 

Кой има нужда от SEO оптимизация?

Всеки един сайт, който се цели да влезе в челните позиции при търсене има нужда от SEO оптимизация. Трудно може да пробие сайт без оптимизиране, а задържането в челните позиции изисква още повече средства и пари от колкото са вложени първоначално, но всичко се свежда до това колко влага конкуренцията, за да стои пред вас.

 

Полезни линкове

Какво има да каже Google относно SEO оптимизацията

Related Products

ADWORDS КАМПАНИИ
ADWORDS КАМПАНИИ
Adwords, BindAds, Facebook promo, Twitter Ads, PPC, CPC. Ние можем да ги контролираме за вас, за да извлечете максимален резултат за вложените средства.
ИЗГРАЖДАНЕ НА УЕБ САЙТ
ИЗГРАЖДАНЕ НА УЕБ САЙТ
Искате да имате собствен сайт. Ние ще ви помогнем от регистрирането на вашия домейн и избор на хостинг до изграждането на вашия сайт според вашето виждане и идея.
еМАРКЕТИНГ
еМАРКЕТИНГ
еМаркетинг е частта от Маркетинг кампаниите, която се занимава активно с интернет/онлайн позиционирането на вашият бранд, продукт, идея.
СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
Facebook, Twitter, Google plus, Pinterest. Всяка социална мрежа, която пожелаете, може да започне да работи за вас.